Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο

English  
 
 
 
   
 
 

Παροχές

Χώροι στάθμευσης: Ο «Ελληνικός Κόσμος» διαθέτει υπόγειο χώρο στάθμευσης χωρητικότητας 220 θέσεων σε δύο επίπεδα και επιπλέον υπαίθριο χώρο στάθμευσης τουλάχιστον 170 θέσεων. Η στάθμευση είναι δωρεάν για τους επισκέπτες του Κέντρου Πολιτισμού βάσει διαθεσιμότητας.

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

   
         
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Προσβασιμότητα: Ο «Ελληνικός Κόσμος» διαθέτει ειδική πρόσβαση και θέσεις στάθμευσης για ΑΜΕΑ. Οι αίθουσες είναι προσβάσιμες και υπάρχει η δυνατότητα μετατροπής μέρους του χώρου καθισμάτων για τη φιλοξενία ΑΜΕΑ.

Ασύρματο δίκτυο (Wi-Fi): Για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών διατίθεται δωρεάν ασύρματο δίκτυο σε όλους τους χώρους. Στο Κτήριο 1 λειτουργεί –κατόπιν συνεννόησης– εστία κυβερνοχώρου. Η δικτυακή υποδομή των χώρων προσφέρει συνδέσεις υψηλής ταχύτητας (μέσω οπτικών ινών) ικανές να καλύψουν και ανάγκες βιντεοδιάσκεψης (video-conference).

Γκαρνταρόμπα: Στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» λειτουργεί γκαρνταρόμπα για τη φύλαξη ρούχων και χειραποσκευών.

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

   
         
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πωλητήριο: Λειτουργούν δύο Πωλητήρια, που διαθέτουν εκδόσεις, ηλεκτρονικούς δίσκους και αναμνηστικά αντικείμενα του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, καθώς και επιλεγμένα δώρα (κοσμήματα, cd, βιβλία). Η λειτουργία του Πωλητηρίου κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου ή μιας εταιρική εκδήλωσης είναι στη διακριτική ευχέρεια της διεύθυνσης.

Υπηρεσίες εστίασης: Το Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο «Ελληνικός Κόσμος» έχει αποκλειστικούς συνεργάτες για την παροχή υπηρεσιών εστίασης που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, τις γεύσεις τους και την εξυπηρέτησή τους.